Aeronave ASK 23, 2300mm - MOTOGLIDER RC kit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aeronave ASK 23, 2300mm - MOTOGLIDER RC kit

154,80 lei (inclusiv TVA) 154,80 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat

Suntem încântați să vă prezentăm un model frumos făcut de planor aerobatic german ASK 23. Modelul este echipat cu un motor, regulator și mecanisme servo.

Cunoscut în întreaga lume de modelare pentru calitatea sa și atenția la detalii, FMS este un lider în producția de mock-up-uri de zbor realizate din materiale extrem de durabile, ar fi EPO. Toate modelele acestui producător sunt caracterizate printr-o calitate pedant de-a dreptul pedant de manoperă, atenție la detalii similare cu modelul original, și mai presus de toate, întotdeauna proprietăți volatile excelente. Modelul original se comportă perfect în aer și arată frumos în zbor, precum și pe pista aeroportului. Reprezentarea precisă a formei originalului și multe alte detalii îl face aproape o machetă. Modelul are un tren de aterizare care permite aterizarea pe pista de beton.

Nu prea multă greutate și în mod corespunzător anvergura aripilor mai mare face ASK 23 o propunere excelentă, atât pentru modelatori avansate și pentru incepatori care nu doresc să înceapă să învețe de la un MOTOglider urât și stângace.

Modelul este conceput pentru piloții care caută o manoperă extraordinară și aspectul modelului. Aproape complet echipat este o bază excelentă pentru a începe o aventură cu modelarea aviației și, în cazul avansat scurtează timpul de pregătire a modelului pentru funcționare. Datorită motorului său puternic fără perii, modelul se ridică rapid, facilitând găsirea curenților în creștere utilizați de planoarele cu experiență. Modelul zboară mare în termice și este, de asemenea, potrivit pentru filmare acrobații de bază.

Modelul nu are nevoie de mult de lucru pentru a fi în aer. Tot ce trebuie este de 30 de minute pentru a pregăti cere 23 pentru zborul dumneavoastră. Comenzile preinstalate, servvos, regulatorul și motorul îl fac practic gata să iasă din cutie. Datorită aripii ușor demontate, modelul poate fi transportat la aeroport chiar și cu o mașină mică.

Caracteristici de performanță:

- Controlul canalelor cu 4 etaje (ailele, înălțimea cârmei, direcția cârmei, gaz).

- Proprietăți volatile excelente, stabile, ușor de pilotat, vă permite să zboare în termice și de a efectua acrobații de bază.

- Construcție din EPO tolerant la defecțiuni și ușor de reparat.

- Ușor de asamblat și fără legătură.

- Calitate înaltă jumătate mock-up manoperă cu atenție la detalii.

- Utilizare începătoră și avansată.

- Parametrii tehnici:

- Model realizat din EPO tolerant la erori, vopsit și etichetat conform originalului.

- Span - 2300mm

- Lungime – 1110mm

- Greutate pentru zbor – 1336g

- Motor fără perii: 3536-KV900 (instalat)

- Elice pliabilă în zborul 12x 6 (instalat)

- Servvos 9g x 4 buc. (instalat)

- Regulator 35A (instalat)

Pentru zbor veți avea nevoie de:

- 11.1V 1800mAh Li-PO Pachet

- Radio minim 4 canale + receptor

- Încărcător de pachet

- Baterii pentru alimentarea transmițătorului.

005895