DJI Naza M Lite Autopilot Controller + GPS Combo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DJI Naza M Lite Autopilot Controller + GPS Combo

83,10 lei (inclusiv TVA) 83,10 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat

Cea mai simplă versiune a controlerului NAZA pentru controlerele multi rotor în versiunea lite + GPS. Acesta funcționează foarte stabil, are rapid PWM 400Hz de control. Ea are multe soluții interesante, nu sunt utilizate în alte controlere de zbor. Sistemul include o unitate IMU, un accelerometru pe 3 axe și un barometru pentru detectarea bazei și a înălțimii.

- Stabilizare excelenta - modelul cu acest controler se comporta incredibil de calm - este foarte stabil

- Comunicare foarte rapidă cu regulatoare de 400Hz

- Are un barometru foarte sensibil - se poate atârna exact în aer

- Software-ul foarte ușor de operat controlerul

- Suport GPS (implementat în software)

- 8 motoare furnizate

- Sistem de măsurare a tensiunii cu LED-uri USB adăugat la controler

- LED foarte luminos care indică starea de funcționare a multicopterului (puteți programa alarme, de exemplu, tensiune a bateriei)

DJI Naza GPS Add-On este un sistem de antene GPS modulare, ușor, care permite utilizatorului să elibereze întregul potențial al controlerului de zbor Naz.

- Acest add-on este plug and play, trebuie doar să aveți cel mai recent firmware pentru controlerul NAZA

- Naza GPS All-in-One se integrează direct cu controlerul Naza, facilitează instalarea și economisește spațiu.

- Modulul GPS facilitează foarte mult zborul și realizarea fotografiilor și videoclipurilor, păstrând modelul într-o poziție constantă, cu o precizie mai mică de 2,5 m orizontală și 0,8 m verticală. (acest lucru este important în vânt)

- Control inteligent al orientării: este o modalitate inteligentă de a controla modelul. Acum nu mai contează în ce direcție se îndreaptă modelul. Nu contează modelul inversat va fi acum va avea întotdeauna că stick înainte modelul se mută departe, stick stânga model stânga, etc Acest mod poate fi pornit din mers prin comutarea în transmițător.

- Return to Home Feature: Reveniți la bază, acum aveți opțiunea de a returna în mod autonom modelul la coordonatele stabilite înainte de zbor (de bază). Modelul în sine se va întoarce în acest loc și va ateriza singur.

002059